• Telefon
  • +36 30 822 6544
  • E-mail
  • kovacs@vonali.hu

Épületvillamosság

Villanyszerelés új építésű házakban

Az új építésű házak esetén nagy előny, hogy az Ügyfél saját maga igényei szerint alakíttathatja ki az ingatlan villamos hálózatát. Megfelelő helyre elhelyezett lámpatest, több dugalj kiépítése, annak érdekében, hogy eljerülje a hosszabbító használatával járó kellemetlenségeket.

Ami a leginkább fontos, hogy jól megválaszott életvédelmi eszközök kerüljenek beépítésre, amelyek az Ön és családja életét, valamint villamos berendezéseit biztosítják. Sajnálatos módon számos esetben előfordul, hogy a végeredmény nem felel meg a megbízó elvárásainak. Jómagam azt vallom, hogy a munkálatok előtt elengedhetetlen írásban rögzíteni a felek igényeit, vállalásaikat. Egy megfelelően kivitelezett hálózattal évekig hibamentesen üzemeltetheti elektromos eszközeit!


Megbízható rendszert szeretne?
Hívjon minket!

 

Meglévő rendszer teljes felújítása

A technika fejlődésével a villamos energia igény is számottevően növekedett az elmúlt években. Nagyobb teljesítményű berendezések jelentek meg otthonainkban, például nagy áramigényű főzőlapok, fűtő és légkondicionálló berendezések.

Több háztartás üzemel a mára már életveszélyesnek mondható alumínium vezetékekről, ami az adott korban tökéletesen ellátta funkcióját, hiszen egy izzót táplált egy szobában. A védővezető és az áramvédő kapcsoló hiányáról még nem is beszéltünk, ami az életvédelem szempontjából nélkülözhetetlen.


Ezen hálózatok felújítása elengedhetetlen!

 

Kisebb felújítások, bővítések

Felújítja konyháját, fürdőszobáját? Teljes vagy csak részleges belső festét tervez? Ne felejtse el a villanyszerelést!

Sokan csak a szép frissen festett falak után szembesülnek azzal, hogy füstöl a kötődoboz, olvadnak a kötések. Dugaljat szerettek volna a szoba másik sarkába rakatni. Ön ne járjon így! Nézesse át rendszerét és kérje ki szakember tanácsát!